söndag 9 maj 2010

Bra idé

Jag lyssnar på radio i datorn medan jag jobbar. Nu hörde jag ett intressant inslag om en kvinna i Göteborg som konstruerat en hundbur tänkt att ha utanför butiker.
För en femma låser man in sin hund medan man handlar. Lyssna på inslaget.
Bild på buren finns på den här länken.

Hunden på bilden har inget med inslaget att göra. Den gjorde jag till den senaste boken om Emily. Emilys nya liv, skriven av Gull Åkerblom. Utgiven av Opal 2010. Hunden som suttit modell till illustrationen heter Queen och bor i Duved.

5 kommentarer:

Emma R sa...

Är Queen Ullas fina BC tik? Jätte fin bild iallafall Karin! Kram Emma

Mira sa...

Hu vilken rysare. Bilen stuken och hundarna också. Mardröm!!! Queen påminner om Hassel...

Eva H-höjden sa...

Underbar bild du gjort! Jag bara sögs in när jag såg den liten på blogglistan!
Nä hu, hunden behöver inte gå med till affären tycker jag. Skulle aldrig lämna någon av mina i en sån där bur.

Kesu sa...

Jag skulle också vilja lyssna på radio medan jag jobbar, finns så många intressanta program. Men jag har provat och resultatet blir bara att jag skriver vád jag hör. Det är inge bra, jag lovar ;)

Vad fin Queen är med det ena örat spetsat och dert andra lite vikt.

Karin på FOX sa...

Emma: Yes Queen är Ullas fina bordercollie. Hon har delat med sig av så många fina foton på henne. Kolla på facebook.

Mira: Ja ush. Det är alltid min skräck att få hunden stulen. det går så många historier om hundar som stjäls för att bli kamphundsleksaker.

Eva H-h: Tack. Gull Åkerbloms böcker är jätteroliga att illustrera. Nu har jag fått manuset till den sista boken i serien om Emily. Suck det känns lite sorgligt.
Jag vet inte hur jag skulle göra om det funnes hundbur utanför Konsum. En snabbis skulle jag nog våga. Annars är det rätt bra att alltid ha hunden med sig - jag sparar mycket pengar på att inta bli frestad att gå in i butiker på vägen till jobbet.

Kesu: Jag har förstått att det är svårt för textmänniskor med pratprogram. L på jobbet har berättat om det. Hon lyssnar på enformig syntmusik i stället - det skulle jag aldrig stå ut med.