måndag 11 mars 2013

Lång flygresa

Nu är vi framme i Melbourne efter en resa på 32 timmars flygtid och ett par mellanlandningar. Det har gått ganska smidigt, men vid varje incheckning har det varit något krångel och mycket knappande och ringande. I Singapore påstod de att mitt visum inte var giltigt. Mitt passnummer fanns visst inte registrerat. Tur att jag hade en utskrift. Efter en halvtimmas nervös väntan visade det sig att mitt namn stavats fel i någon av turerna och det kunde rättas till.
Där hade vi några timmars uppehåll så att vi kunde röra på benen. Man kunde gå in i en fjärilsträdgård. Skön omväxling till det plastiga planet. Skylten sitter på dörren till luftslussen mot fjärilsträdgården


 För att vara en så stor flygplats är den överskådlig och lugn. Heltäckningsmattor överallt ljuddämpar.


Vackra och vänliga flygvärdinnor sliter med att få alla resenärer nöjda.

 Passageraren framför oss klagade på att det droppade kondensvatten i huvudet. Hon erbjöds flera alternativa sittplatser, men valde ändå efter visst knorrande att sitta kvar. I brist på paraply fick en servett duga.


3 kommentarer:

Jessica sa...

Hallå!
Skönt höra att ni är framme och att det gick bra trots allt. Nervöst det där med passet.
Låter skönt med heltäckningsmattor.
Fina fjärilar! Gillar skylten!

Lisa Jönsson sa...

Jäklar 32 timmar! Låter verkligen som skön miljöomväxling med en fjärilsträdgård!! Längtar efter flera uppdateringar! :) Kram!!

Pettas sa...

Oj, oj, oj....bara härligheter, då resan borträknad.
Vilka fjärilar! och bilder:)