söndag 22 april 2012

Testar ny layout - Hjälp! Uppdaterad


Tack för kommentarerna! Efter övervägande går jag tillbaka till en enkel layout. Just nu blev den också lite rörig eftersom jag bytte bakgrundsbild. Får jobba lite till på den... och när jag får tid ska jag nog göra en ny blogg, bara för bilder, där den dynamiska layouten passar bättre. Då kan jag ju skriva inläggen på engelska, tills blogger fixar ett sätt att översätta även den layouten.

6 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Det är ju snyggt men man blir lätt förvirrad kan jag gott tillstå. Man vänjer sig säkert. Det går ju att välja för läsaren i vilket format man vill ha genom att trycka ner tablån uppe till vänster och det tycker jag var ganska fiffigt.

em sa...

Hos mig ser det väldigt bra ut - men jag hade lite problem innan jag kom på hur jag skulle kommentera. Och egentligen kom jag nog inte på det, rätt som det var hittade jag ett ställe att skriva på - men hur jag hittade hit vet jag inte.
Och hur du ska pilla in blogglista och översättningsmanick har jag ingen aning om.
Margaretha

Mira sa...

Det ser snyggt ut här också. Jag använder Mozilla Firefox och det brukar funka bra ihop med bloggerbloggar. Allt verkar ju finnas med, men den här mallen är ju inte lika tydlig som de "gamla". Man får leta lite efter de olika funktionerna, men de finns ju där. Och... Hur ska jag säga det här nu då??? Ehh... Jag gillar din lilla... mus!

Karin på FOX sa...

Tack för kommentarerna! Jag byter nog tillbaka. Kanske kan man göra en renodlad bildblogg i det dynamiska formatet. Får se hur det blir.

Emma R sa...

Den var fin, men lite ovan och annorlunda. Tog några sekunder extra.

Barbro Li sa...

Spännande med de olika bildpresentationerna. Det gäller bara att tänka och läsa på ett nytt sätt. Inte som i en vanlig uppifrån och ner utan utifrån ett ögonfångande perspektiv. Jag gillar mosaicsettingen.