onsdag 23 juni 2010

Fox idag-här firas det

Jag fick besök idag. Många. Först kom min uppdragsgivare (bauta-evighets-jobbet) från Örebro och hälsade på tillsammans med en kollega. De hade med sig BLOMMOR, som tack för slitet. Gulligt tycker jag.

Slutrusch idag med de sista bilderna dit. Måste ju bli helt klar nån gång. Nu har jag bara 48 konturbilder kvar att göra. Kul att bli firad lite i förväg i alla fall.
Dessutom firar jag att det nu har varit 1000 besök till min blogg sen jag började räkna i mars. Hurra!

Lunch i det gröna. Här sitter mina kollegor Cilla och Jessica och smörjer kråset. Ylle säger att det är orättvist att hon inte får smaka. (Hon fick lite av mina mackor sen)

Jag har dagen till ära besökt grannen frisören och knollrat håret. Har man en krullig hund får man ju göra sitt bästa som look-alike. Nu får jag inte kamma mig på två dygn.
Sen har det varit ett lämmeltåg av besök av kompisar barn och barnbarn. Men nu är jag och Ylle ensamma kvar och det är dags att börja jobba igen.

3 kommentarer:

Christina sa...

Grattis till blommorna och till det första tusendet besökare på bloggen!

Först trodde jag blombuketten föreställde en hund, med ena tassen på bordet (kan du se det jag såg?).
Sen trodde jag att det var lite pli på foxtecknarna, att de satt med skissblocken i högsta hugg där vid trottoaren...men de svullar!

Jessica sa...

Men Chris, vi behöver ju ÄTA också!! Hur fick du blombuketten till att bli en hund..? Det fick inte jag, men jag hade ju å andra sidan sett buketten på riktigt.

Ja, den är du väl värd Karin med detta otroliga jobb du gjort (eller snart gjort klart hoppas jag)!
Grattis säger jag med till den tusende besökaren! Vad vinner den?

Christina sa...

Jessica: Jag får det mesta till en hund, lika kymigt som att tro att ni jobbade he he ;)