Först fräste hon ingefära och vitlök en smula, sen la hon i köttet. När allt var stekt spädde hon med rödvin, soja och vatten och lät puttra lite. Kryddade med bl.a. rosmarin. Fantastiskt gott! Till det åt vi Tahina-sås med vitlök, Tahina och vatten, Basmatiris och en sallad, med rivna morötter och körsbärstomater som grund - och med de kryddor vi hade i landet, mest citrontimjan, gräslök, persilja och citronmeliss... och köpe-basilika. Det har inte blivit mycket odlande denna sommar:(
Skål!
Nu har vi fått en deadline för röjningsjobbet. Den 8:e september kommer mäklaren och fotograferar. Innan dess måste vi ha målat det vi ska och HOPPAS att vi hittar en golvfirma som kan fixa den inkissade parketten till dess.
1 kommentar:
Jag har varit urdålig på att kommentera senaste tiden, men det ska bli bättring. Alltid bättring ;)
Har snabbläst bloggarna och insett att du och de dina haft ett rejält sommarjobb. Puh!
Kände igen det blåvitrutiga porslinet. Barndomsminnen för mig med.
Vad lik du är din syster - eller hon dig.
Dagens middag blev jag direkt sugen på. Kände aromerna, ingefära,vitlök, citronmeliss, rödvin. Mmmm! Hit går jag tillbaka när jag behöver inspiration för höstgrytorna.
Skicka en kommentar