fredag 13 december 2013

Kattholken

Den här hösten har det inte blivit mycket bloggande. När jag mest jobbar har jag inte mycket att skriva om. Nu är jag dock lite glad åt att ha snickrat ihop en kattholk. Katten Erin, som valt att bo hos oss hellre än att konkurrera med katten Jalmar inne hos sonen och hans flickvän i huset bredvid, har klagat en del över vädret den senaste tiden. Hennes fårskinn på farstukvisten blev översnöat häromsistens. Eftersom vi ännu inte har satt in någon kattlucka behöver hon ett skyddat krypin när vi är på jobbet.
Idag satte jag ut kattholken. På trädgårdssidan, där hon har uppsikt över båda husen och djurlivet i sitt revir. Ännu har hon inte upptäckt den, men jag tror nog att den blir uppskattad.


Nu återstår bara att pimpa den med tjusiga vindskivor.

4 kommentarer:

Anonym sa...

va gulligt!!! Vill se en bild pa när den är invigd!!! :)
/Lisa

Anonym sa...

Underbart att höra att kattan har fått ett så bra hem hos familjen Jönsson. Eget hus etc. Säkert bortskämd också :)
/Kirsi

Karin på FOX sa...

Lisa, Det kommer förhoppningsvis:)

Kirsi, Borskämd? Nja, vi försöker så gott det går efterfölja damens begär. Torrfoder av lax om förmiddan och burktonfisk om kvällen. Annat foder vägras. Sedan ska hon ha minst ett par omgångar per dag med kardan under vällustigt kråmande och spinnande. Sen är hon nöjd och belåten. Men hon anklagar MIG för att ställa till med ruskväder. DET kan jag tyvärr inte göra något åt.

reneesfotoblogg sa...

Egen härd är guld värd även för en katt!