onsdag 9 februari 2011

Välkommen fikapaus

 Jag ligger fortfarande efter i tidschemat. Men jag knappar in. Nu målar jag det som skulle levererats i fredags. För att effektivisera målar jag två bilder på samma papper och har sex bilder på gång samtidigt. Då tjänar jag in torktid... och så blir det roligare.
 När Maya knackade på med hembakta äppelmuffins fick vi en liten extrapaus. Ylle blev minst lika glad som jag.
De fina muggarna jag köpte i Striberg hos Bi är perfekta på jobbet. Formen med den insvängda kanten är jättebra när man tar med sig muggen till skrivbordet. Stadig och ingen spill-risk.
Ylle har börjat löpa och får ha brallorna på. Kanske hormonerna hade sitt finger med i spelet när hon sjöng så vemodigt häromdagen.

7 kommentarer:

Ting o Tankar sa...

Fin mugg!
Love it!

Skaffaren sa...

Jag tycker mig skymta en Pontiac?

Emma R sa...

Vilken underbar bild i sann raggaranda!!! Fantastisk!

Christina sa...

Ho ho, vad stor Ylle ser ut på sista bilden ;-)
Maya har också växt väldigt sedan jag sist såg henne. Hälsa!

Karin på FOX sa...

Ting o Tankar, Det är faktiskt godare att dricka sitt te i en fin mugg:)

Skaffaren, Det har du alldeles rätt i. Jag har noll koll...men på grillen till men bilen jag tittat på står Bonneville. På google ser jag nu att det är en Pontiac.

Emma, Jag hade faktiskt dig och Anders i tankarna när jag målade. Ni hamnar i Hemmets Journals korsord om någon månad eller så:)

Christina, Bara en synvilla. Ylle är inte stor! Hon är Lena Ackebos bebis här på jobbet ju. Majsan däremot har blivit en lady. Hon vill komma med till Striberg och keramika nästa gång.

Christina sa...

Neee, jag vet att Ylle inte är stor ;-) Jag har inte glömt henne :-)

Karin på FOX sa...

Christina, ;-)