torsdag 15 december 2016

Ska jag fortsätta bloggen?

Hej!
Jag har trott att min blogg var oåtkomlig för mig. Det är ett tag sedan jag avslutade det mailkonto jag startade bloggen med. Nu har jag förstått att det går att krångla sig runt och komma åt bloggen ändå. Jag har saknat den litegrann och testar ett tag till. Här kommer en film från hösten när mästertryckaren Ernst Hanke hade ett seminarium på Litografiska Museet om överföringspapper.Det här är ett sätt att smidigt få över en bild från en teckning till den litografiska stenen. Jag har mycket kvar att lära på det här området, men det är väldigt kul och jag tänker lägga lite energi på det framöver.

5 kommentarer:

em sa...

Klart du ska fortsätta att blogga! Jag har saknat både dig, och allt spännande du gör!
Intressant film - men jag skulle inte kunna göra om det.
Margaretha

Karin på FOX sa...

Tack em! Vad glad jag blir! Jag behöver nog blogga för att få någon slags tidsaxel i livet.
Man skulle nog kunna använda filmen som steg-för-steg-instruktion, men alla gubbarnas kommentarer och missförstånd, som jag tycker är roliga, stör och förvirrar.

Mira sa...

Även jag skulle bli glad om du fortsatte. Bloggar är bra för oss som tycker vi både vill läsa och skriva lite djupare och mer beskrivande än höghastighetsinsta och -fb.

Karin på FOX sa...

Tack Mira! Tycker likadant. Är lite pessimistisk i utvecklingen bara. Inte många orkar läsa och än färre orkar kommentera. Jag prövar att fortsätta som en personlig arbetsbok, för att se vart jag är på väg.

Mira sa...

Pendeln svänger sakta fram och tillbaka. Har alltid gjort. En vacker dag vill inte folk vara kvar i stressverkligheten längre, utan börjar se sig om efter det lite lugnare, det lite djupare. Många är där redan nu. Och jag bidar på gräsrotsnivå och fortsätter som jag alltid gjort. Kul om någon orkar kommentera, men det är inte nödvändigt. Jag märker ju på statistiken att folk är inne och läser...