tisdag 7 juni 2011

Gatumusik och graffiti

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev något på bloggen. Jag har knappt vågat titta på någon av er andras bloggar heller, för jag brukar bli fast... och jag har SÅÅ MYCKET jobb att hinna med innan sommaren. Om någon vecka hoppas jag fortsätta min berättelse om Kinaresan. Christina har ju underhållit er under tiden med sina underbara foton, filmer och teckningar.

Idag kunde jag inte låta bli att göra en liten film från ett Nationaldagsvackert Stockholm. Det har varit gatumusik över hela staden idag. Eventet heter Make Musik STHLM. Framför Krumelurens föräldrars Surfbutik på Söder spelade deras vänner, rockbandet Mad Lee Riot. När bandet tog en paus, kunde vi se hur deras turnébuss blev målad. Tyvärr missade jag namnen på de båda graffitimålarna. Får jag reda på det kommer en uppdatering såklart.

 Jag ber om ursäkt för min amatörmässiga klippteknik, men om ni kan bortse från den... Titta, lyssna och njut!
Krumeluren var förstås på plats. Med en av sina käraste leksaker, skateboarden. Han är bara ett år och 8 månader, men det är en envis unge så snart har han nog fått kläm på tekniken. Brädan har pappa Junior byggt. Jag har ju förmånen att få vara barnvakt ibland. För någon vecka sedan hämtade jag på dagis. Väl hemma letade han genast fram brädan. Det blev också ett litet filmklipp.

6 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Blir inte han världsbäst i skateboard så vet inte jag!

Jessica sa...

Fina filmer!
Snart skejtar han väl i ramperna i Björns trädgård :)

Karin på FOX sa...

Ibland får man misslynta blickar från folk när Krumeluren kommer med sin bräda. Jag tror att en del äldre tycker att det är oansvarigt att låta en sån liten unge åka. Men han är försiktig och vill ha full kontroll. Och han har verkligen ett eget driv och en glädje i åkandet.

Christina sa...

Vadå be om ursäkt för klippteknik, du agerar ju som värsta proffset!

Nando och hans skateboard - man riktigt ser hur mycket han gillar den och hur den triggar hans balanssinne. Kul!
Ylle verkar lite blasé ;-)

olgakatt sa...

Tog mig friheten att skicka klipplänken till en god vän som säljer skateboards. Han blev imponerad och glad över återväxten i kundunderlaget.

Karin på FOX sa...

Christina, Bugar. Ylle är lite piggare nu. Antibiotika och antiinflammatorisk medicin gjorde susen. Nästa steg blir tandläkarn.

Olgakatt, Kul att du sprider länken. Än så länge har Krumeluren full materielsupport från sin pappa, som också säljer brädor... både rullande och vattenburna. Han är en skicklig "shaper" som det heter i surfvärlden.