lördag 25 augusti 2012

Handlöst

Sent omsider visar jag lite mera från årets Urkult-festival. Tyvärr bröt jag höger handled sista festivalkvällen och har varit lite handikappad sen dess. Nu är jag opererad och håller på att repa mig så smått, men det lär ta tid. Först nu har jag kommit tillbaka till landet och börjat titta på vad jag har av filmer och foton i min dator.

Jag börjar med en liten filmsnutt från vår tältplats nere vid älven. Urkult är en världsmusikfestival. Många festivalbesökare är musikanter, därför blir det lite av en spelmansstämma med buskspel också. I år tältade vi vid badplatsen. Grannarna runt om oss hade gått musiklinjen på Brunnsviks Folkhögskola och hade Urkult som träffpunkt för återseende.

Ni som läst min blogg tidigare, kanske sett ett inlägg om en låt som lätt fastnar i huvudet, med anknytning till mitt besök i Istanbul i våras. Därför blev det extra trevligt att höra den igen utanför tältet. Varsågoda: "Üsküdara gider iken" spelad vid badplatsen i Näsåker. Musikanterna heter Arsalan och Mats. Om jag hittar länkar till deras "myspace-sidor" eller liknande kommer jag att uppdatera här.

3 kommentarer:

Pettas sa...

TACK!

Kände igen den från din resa till Istanbul.
Förstår varför du inte har varit synlig på ett tag. Hoppas att läkningen går bra och snabbt. Roligt att du kan använda datorn igen

Karin på Pettas

Karin på FOX sa...

Pettas,
Tack, men det är som det är och det blir som det blir, för att citera hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Nu är jag gipslös, men stel och får inte belasta alls på flera veckor.
Får ta både jobb och bloggtittande i små doser.

Mian sa...

Krya på handleden!