onsdag 6 april 2011

Sickans kusin?

Nu sitter jag på ateljén och sliter för att jobba in ledig tid. Alldeles för många timmar. Längtar ut till vår och hundar. Då slinker plötsligt in en liten hund i bilden utan att fråga. Liknar hon inte en kusin till lilla Sickan? Bilden kommer förhoppningsvis att hamna i Storkrysset i Hemmets Journal andra veckan i juli.

4 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Under flera år har jag fått mammas lästa Hemmets Journal endast och enkom för korsorden. Är korsordsmissbrukare, måste lösa varje dag. Fick för mig att Christina skulle börja teckna men troligt fattat fel, det var du! Vad roligt, få se nu om det blir lättare eller svårare att lösa.
mvh R

Skaffaren sa...

Dom där brallorna skulle jag vilja ha! Tänk att få rasta hunden i det nya lilla samhället med dessa byxor, alldeles för tajt skjorta och en fet cigarr.
Snacka om att göra intryck :-)

Karin på FOX sa...

Renee, Jag har gjort bilderna till Storkrysset varannan vecka sen i somras. Det är ofta ett jätteroligt jobb att klura ut nån knasig vändning på orden. Ibland står det still i huvudet och då kan jag få tips av korsordsmakaren Gunnar Zander.

Skaffaren, Kanske jag skulle slå mig på kläddesign istället:)

Kesu sa...

Sickan känner sig djupt smickrad (Smickran?) för att inte tala om hennes matte. Tänkt att få hamna på en korsordssida. I Hemmets Journal. Det är stort! :)